Barum winter tyres
Performancë e fortë në akull.

Për makina të mesme dhe luksoze

stage_image_van_snow
E fortë në dimër.

Për furgonët e pasagjerëve dhe të mallrave

stage_image_van_snow
Gati për të gjitha kushtet e motit.

Për makinat e klasit kompakt dhe të klasit të mesëm

stage_image_van_snow
Plotëson kërkesat më të larta për siguri dhe komoditet.

Për crossover, SUV-e dhe kamionë pick-up

Matador. Një markë e Continental.

Ne i përdorim 'cookies' për t'u siguruar që t'ju japim eksperiencën më të mirë në faqen tonë të internetit. Klikoni këtu për të mësuar më shumë ose për të ndryshuar parametrat për 'cookie'.