Rregullorja për 'cookie'

'Cookie' është një skedar i vogël të dhënash që ruhet në pajisjen tuaj terminale. 'Cookies' përdoren për të analizuar interesat e përdoruesit në faqet tona të internetit dhe ndihmojnë për t'i bërë ato më të thjeshta për përdoruesin. Në përgjithësi mund të hyni në faqet tona të internetit edhe pa 'cookies'. Sidoqoftë, nëse doni të përdorni funksionalitetin e plotë të faqeve tona të internetit në mënyrën më të thjeshtë për përdoruesin, duhet t'i pranoni 'cookies' të cilat bëjnë të mundur përdorimin e disa funksioneve të caktuara ose që ofrojnë veçori praktike. Qëllimi i synuar i 'cookies' që përdorim është treguar në listën më poshtë.

Duke përdorur faqet tona të internetit, ju aprovoni përdorimin e atyre 'cookies' që pranon shfletuesi juaj bazuar në parametrat e shfletuesit. Sidoqoftë, ju mund ta vendosni shfletuesin që t'ju njoftojë para se të pranohen 'cookies' të pranoni ose refuzoni vetëm disa 'cookies' të caktuara, ose të refuzoni të gjitha 'cookies'. Për më tepër, keni mundësinë t'i fshini 'cookies' nga pajisja ruajtëse në çfarëdo kohe. 

'Cookies' të mëposhtme janë të aktivizuara aktualisht*:


'Cookies' të nevojshme teknikisht

Emri

Ruajtja

Arsyeja e ruajtjes

Qëllimi

JSESSIONID

Cookie

Do të fshihet menjëherë sapo të mbarojë seanca e shfletuesit ose të mbyllni shfletuesin. 

Kjo 'cookie' ndihmon në identifikimin e përdoruesve në server. 'Cookie' nuk përmban informacione personale.

ROUTEID

Cookie

Do të fshihet menjëherë sapo të mbarojë seanca e shfletuesit ose të mbyllni shfletuesin. 

Kjo 'cookie' vendoset kur JSESSIONID vendoset për të siguruar stabilitetin dhe performancën më të mirë të mundshme kur navigoni në faqen e internetit. 'Cookie' nuk përmban informacione personale.

siteselected

Cookie

Do të fshihet menjëherë sapo të mbarojë seanca e shfletuesit ose të mbyllni shfletuesin.

Kjo 'cookie' ruhet në domeinin qendror për të shfaqur dialogun e përzgjedhjes së sitit njëherë për seancë.


Optional cookies

Related Topics
Matador. Një markë e Continental.