Hectorra Van
e re

Kujdesuni për biznesin tuaj

Goma e re Matador Hectorra për furgonë është një produkt veror i balancuar lider për automjetet e lehta komerciale, e cila përballon çdo sfidë. Performanca e saj e lartë në frenim dhe rezistenca e ulët në rrotullim e bën biznesin tuaj të sigurt dhe efikas.

  • Komoditet i lartë - gjeneron zhurmë shumë të ulët
  • Performancë e lartë në frenim – e bën drejtimin të sigurt
  • Rezistenca e ulët në rrotullim dhe konsumimi – garantojnë jetëgjatësinë dhe efikasitetin e lartë të gomave
Matador Hectorra Van
Matador Hectorra Van
Matador Hectorra Van
Tyrefinder
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Shkarko
Matador. Një markë e Continental.