MPS330 Maxilla 2

Për udhëtime rajonale dhe në distanca të gjata.

  • Shumë kilometra të përshkuara
  • Qëndrueshmëri e shtuar gjatë udhëtimit, madje edhe me ngarkesa të rënda
  • Frenim i sigurt në rrugë të thata ose të lagura
Nisja
Matador_MPS330_Maxilla2_EN_preview
Tyrefinder
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Matador. Një markë e Continental.