MP 61 Adhessa Evo

Goma All-Season

  • Performancë e shkëlqyer në drejtimin e automjetit në të gjitha kushtet e motit, gjatë të gjithë vitit
  • Tërheqje për të gjitha kushtet e rrugës
  • Motiv direksional i faqes shkelëse me kanale të shumta
  • Manovrim më i mirë në rrugë të lagura dhe të thata
Tyrefinder
Technical Details
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Matador. Një markë e Continental.