MP 62 ALL WEATHER EVO
e re

Gati për të gjitha kushtet e motit

  • Stabilitet i përmirësuar në drejtim në çdo lloj moti
  • Performancë e përmirësuar në frenim dhe tërheqje
  • Rrezik i reduktuar për rrëshqitje në sipërfaqe me ujë
Nisja
Tyrefinder
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Matador. Një markë e Continental.