MP47 Hectorra 3

Manovrim i shkëlqyer dhe dizajn sportiv.

  • Nivel i lartë sigurie në drejtim në sipërfaqe të lagur
  • Manovrim i mirë dhe distanca më të shkurtra frenimi
  • Më shumë kilometra të përshkuara
  • Nivele të reduktuara zhurme
Nisja
Matador MP47 Hectorra3_EN_preview
Tyrefinder
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Matador. Një markë e Continental.