MP54 Sibir Snow

Mbërthim i shkëlqyer dhe siguri në drejtim në dimër.

  • Fërkim i lartë në borë
  • Siguri në sipërfaqe të lagur
  • Jetëgjatësi në përdorim
  • Zhurmë e reduktuar në rrugë
Nisja
MP54_SibirSnow_EN_preview
Tyrefinder
Technical Details
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Matador. Një markë e Continental.