MP72 Izzarda A/T 2

Fërkim i shkëlqyer në çdo terren dhe rezistencë jashtë rruge.

  • Fërkim si kurrë më parë
  • Nivel i lartë rezistence ndaj dëmtimit në kushte jashtë rruge
  • Ulje e konsiderueshme e zhurmës dhe komoditet në udhëtim
Nisja
Matador MP72 IzzardaAT2_EN_preview
Tyrefinder
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Matador. Një markë e Continental.