MP82 Conquerra 2

Projektuar për përdorim në rrugë dhe përdorim të lehtë jashtë rruge.

  • Siguri e mirë dhe performancë në manovrim
  • Komoditet superior në drejtimin e automjetit
  • Shumë kilometra të përshkuara
Nisja
Matador MP82_Conquerra2_EN_preview
Tyrefinder
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Matador. Një markë e Continental.