MP92 Sibir Snow

Performancë e jashtëzakonshme në borë dhe rrugë të lagura.

  • Fërkim dhe frenim i përmirësuar në borë
  • Frenim i përmirësuar në rrugë të lagura dhe siguri e mirë kundër rrëshqitjes në sipërfaqe me ujë 
  • Manovrim më i mirë në rrugë të lagura
Nisja
Matador MP92_SibirSnow_EN_preview
Tyrefinder
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Matador. Një markë e Continental.