MPS 125 Variant AW

Goma e furgonëve All-Weather

  • Performancë e shkëlqyer gjatë të gjithë vitit
  • Tërheqje për të gjitha kushtet e rrugës.
  • Motiv modern i faqes shkelëse për përdorim në çdo stinë
  • Besueshmëri e lartë, siguri maksimale dhe kilometra të shumta të përshkuara
  • Manovrim i shkëlqyer në sipërfaqe të lagura dhe të thata
Tyrefinder
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Matador. Një markë e Continental.