MPS530 Sibir Snow Van

Siguri dhe tërheqje shumë e mirë gjatë dimrit.

  • Tërheqje e përmirësuar në borë
  • Lëvizje e sigurt në kthesa
  • Mbrojtje e shkëlqyer kundër rrëshqitjes në sipërfaqe me ujë
Nisja
Matador MPS500 SibirIceVan_EN_preview (1)
Tyrefinder
Detajet teknike
Etiketa e BE-së për gomat
Gama e produkteve
Matador. Një markë e Continental.